Eindelijk is het dan zover, de nieuwe website is bijna klaar.

Kijk op het gemakje eens rond en als je tips heb, deze zijn van harte welkom

Heb je leuke foto’s van activiteiten voor op de website of voor Facebook mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hebben ons best gedaan om in 2019 weer leuke en afwisselende activiteiten te organiseren en we hopen jullie regelmatig te ontmoeten.

Bestuur PvInbalanz

Als u wilt inschrijven voor een activiteit, kan dat alleen nog maar via de website van Pv inBalanZ. 
Via de mail, Facebook en Instagram wordt u op de hoogte gebracht wanneer u kunt inschrijven voor een activiteit.

Nadat u bent ingelogd op onze site kunt u via de knop Activiteiten uw eigen aanmelden voor de desbetreffende activiteit.

Bij toegangsbewijzen klikt u in het keuzebalkje en er verschijnt een keuzemenu. Hierin kunt u kiezen uit verschillende locaties. Klik nu op u keuze en klik daarna op voeg toegangsbewijs toe.
Als er een introducé meegaat, klikt u nogmaals in het keuzebalkje zodat het menu weer verschijnt, klik u keuze aan en klik weer op voeg toegangsbewijs toe.


De betaling geschiedt via de salarisadministratie. Na een activiteit wordt het verschuldigde bedrag ingehouden van je salaris.

* Wachtlijst
Wanneer een activiteit vol is, kun je jezelf inschrijven op een wachtlijst voor deze activiteit.
Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat je graag op de lijst van de betreffende activiteit geplaatst wilt worden.
Je aanmelding voor de activiteit is daarbij niet definitief. Alleen wanneer er plaatsen vrijkomen, worden deze opgevuld met leden op de wachtlijst. Dit gaat op volgorde van inschrijving.